donderdag 31 mei 2012

88. Consuminder 'droomhuis in de zon'

Dit programma mag ik graag af en toe zien. Lekker huisjes in- en bekijken en mooie streken zien, waar ik zelf wel nooit zal komen.
Vandaag eens lekker in Noord-Frankrijk geneust via de website http://www.franshuis.nl/?gclid=CJjj5-TpqrACFUyIDgodxQJdVw
En dan uiteraard die in de goedkoopste prijsklasse. Sommige huizen zien er best al bewoonbaar uit, voor anderen moet er nog wel het één en ander opgeknapt worden.
Er staat er eentje voor 13.000 euro tussen, die nog wel iets meer vergt als een nieuw behangetje.
Maar dan heb je ook wat, leuke B&B of zo, het heeft mogelijkheden. De ruimte zit er wel in.
Ik probeerde een dochter al enthousiast te krijgen voor een 2 gezinsboerenwoning met een groot stuk grond voor een moestuin en een boomgaard of zo erbij. Haar vriend is Vlaams en spreekt al vloeiend Frans, dus dat geeft ook geen problemen. Leuk zo even met zijn allen te dagdromen. 
Als ik jonger zou zijn zou ik zo weg zijn, maar toen ik jonger was durfde ik niet veel. Met kleine kinderen heb ik wel over Noord Nederland gedroomd en zelfs huizen gekeken, maar de toenmalige relatie was niet goed genoeg om het aan te durven. En internet bestond toen nog niet dus wist je veel minder wat er te koop stond. Nu kan je vanuit je luie stoel de hele wereld bekijken, prijsvergelijken en foto's bekijken. Toen deed je het met de krant en eventueel een makelaarsaanbod bekijken ter plekke en dan maar rondrijden en kijken. 
     

3 opmerkingen:

  1. Leuk hoor, dat dromen. Je weet maar nooit in de toekomst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke programma's. Wij kijken ook op internet en gaan dan af en toe een weekendje huisjes kijken in Duitsland. Ook daar zitten veel van deze prijsklasse.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 13.000 euro is echt een koopje! Ik kijk ook altijd graag naar woonprogramma's. O.a. naar Homes under the hammer, waar huizen prachtig worden opgeknapt.

    BeantwoordenVerwijderen

Consuminderreacties graag!