woensdag 21 september 2011

1. Start Simpel Thuis

Even voorstellen:
Ooit ben ik begonnen met bloggen als 'mag het wat minder zijn' en later omgedoopt tot Consuminderen Thuis bij Weblog, maar helaas heeft de tijd die naam wel ingehaald, kan ik de naam daar niet meer veranderen of een tweede blog starten en zijn ze al een dikke maand bezig om de blogs te migreren.
Nu dus toch maar overstappen naar een ander systeem onder mijn eigen naam Simpel Thuis en hopelijk krijg ik het bloggen hier ook wel weer in de vingers.
Ik volg meer blogs die ook hier werkten, dus de overstap nu maar gemaakt.
Hopelijk lukt het me hier ook weer een leuke lezerskring op te bouwen, want dat is toch wel het leuke van bloggen. Actie ondernemen en reacties krijgen.
Mijn streven is toch wel om terug te gaan naar een simpeler leven, in en om mijn consuminderhuisje. Mijn kinderen zijn nu de deur uit en na vijf grootgebracht te hebben wil ik mijn leven een stuk versimpelen.
Stap 1 was een ander betaalbaar huurhuisje vinden, na bijna 20 jaar op een etage met een piepklein balkonnetje en dat is gelukt. Ik heb mijn consuminderhuisje gevonden met een eigen voordeur en een tuintje voor en achter. Voor heb ik bloemen, maar achter heb ik mijn eettuin met allerlei kleinfruit en groente.
Stap 2 is het versimpelen van mijn interieur. Daar ben ik nu mee bezig en ik wil jullie mee laten delen in mijn zoektocht naar een simpel thuis.

2 opmerkingen:

 1. Succes met je nieuwe blog! Ik zal in ieder geval regelmatig je updates komen lezen. Dus de start van een nieuwe lezerskring is er al weer :-)

  Simpele maar oprechte groetjes
  Anne

  http://www.eva20.nl/
  @Eva_20NL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lezer nummer twee meldt zich ook! Ik moet nog even wachten tot mijn kinderen de deur uit zijn, zal het volgende jaar worden? Heerlijk zoveel veranderingen lijkt me, een soort tweede leven.

  BeantwoordenVerwijderen

Consuminderreacties graag!