zondag 22 juni 2014

134. Toch nog iets langer nodig om op de been te komen weer

Het viel tegen om weer op mijn oude peil te komen. Ik dacht even bij de huisarts langs te gaan en vervolgens weer snel mijn krachten terug te krijgen, maar inmiddels ben ik al een paar maanden zoet, werk ik momenteel 4 halve dagen en heel langzaam begin ik nu afgelopen week eindelijk enige verbetering te merken.
Dat is niks voor mij, dat ziek en doodmoe zijn steeds, maar je wordt er toch elke dag weer op gewezen door je lijf. Doodmoe voelen na een half dagje werken, terwijl ik normaal 10/11 huizen per week schoonmaakte. 

Ik ben nog wel een weekje weer met mijn vader op vakantie geweest en dat was zalig. Even er helemaal uit en we zijn weer naar Drenthe geweest, daar vinden we blijkbaar allebei heel veel leuke "oude" dingen, die we allebei leuk vinden. We huren zo lowbudget mogelijk een huisje, met als enige voorwaarde dat er twee slaapkamers moeten zijn. Ontbijten daar en hebben dan de plannen voor die dag doorgaans gemaakt. Lunchen doen we wel buiten de deur en houden gelijk plaspauze dan en 's avonds kook ik de warme maaltijd. We hebben weer heel veel leuks gezien en na afloop waren er ook over eens dat we ook nog heel veel niet hebben gezien. Dus als het ons gegeven is gaan we nog een keer die kant uit. Dit jaar hadden we een nieuwe strategie om van plaats naar plaats te komen binnen door, volg de fietspalen/route. Auto wijzers sturen je zo snel mogelijk de snelweg weer op. En wij houden van de binnenweggetjes, de kleine boerderijtjes, van dorp naar dorp rijden. En we hebben elke dag wel weer veel moois gezien. Een heel oud klooster in Ter Apel bezocht, Veenhuizen, Duitsland even in geweest, een hele grote rommelmarkt bezocht, even naar een plek in Groningen geweest die we de vorige keer niet konden bereiken, waar heel vroeger familie gewoond had, een tante in Haren bezocht, enz. Mijn vader van 89 liep me er wel uit af en toe, daaraan merkte ik wel dat ik nog niet op mijn oude peil zat. 
Maar ik hoop nu weer mijn oude ikkie te worden en weer lekker verder te kunnen bloggen. Ik heb de mooie plaatjes nog van wat we allemaal gezien hebben en kan er nog lang van nagenieten.

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat het weer wat beter met je gaat. Ik woon in dat wonderschone drenthe, dus een volgende keer komen jullie hier maar op de koffie.
  Hartelijke groet, Louisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 10/11 huizen per week. En allemaal verwachten ze dat je de turbo erop hebt.
  Helemaal geen wonder dat je moe bent!
  Heerlijk dat je het naar je zin hebt gehad op vakantie, daar kun je dan weer even op teren.
  Blijf luisteren naar je lijf!

  BeantwoordenVerwijderen

Consuminderreacties graag!