vrijdag 28 december 2012

112. Fijne vrijdag

Vanochtend versliep ik me bijna. Ik had de wekker wel gezet, maar niet gekeken hoe laat die af zou lopen, dus schrok ik om half negen wakker terwijl ik om 9 uur zou moeten beginnen, maar dat heb ik wel gered, met hollen en vliegen. 
Op vrijdag help ik een jonger stel met hun huis en daar ben ik praktisch in de familie opgenomen. Dat zie ik niet eens als werken, al doe ik dat uiteraard wel. Ooit heb ik haar moeder een tijdje geholpen, na een valpartij en ben toen bij de dochter met open armen ontvangen, een werkend stel met groot huis. De moeder zie ik nog wel haast wekelijks op de koffie en 1 x per maand help ik haar ook nog even 2 uurtjes met wat hoge klussen die ze zelf niet meer kan. 
Vanmiddag nog even naar de Het Goed Kringloop winkel in Leidschendam-Voorburg geweest om te kijken of ik de babykamer mee kon nemen, maar die stond nog niet klaar. Die had ik via een veiling van Serious Request 2012 bemachtigd en als Oma kan ik nu wel eens een kleinkind thuis opvangen. 
Morgen mag ik een dagje op de jongste kleinzoon passen van een half jaartje en dat doe ik nu dan maar bij de ouders thuis. Daar zijn zijn spulletjes en anders is het zo'n gesleep voor de ouders. Ik heb dan liever ook alles bij de hand.
Uiteraard ook nog even de winkel doorgelopen en het viel me op dat die redelijker in prijs was dan de Kringloopwinkel in Delft. 
Daar kijk ik regelmatig even bij Het Goede Doelenwinkeltje, maar die hebben alleen kleinere dingen, een keer per maand is er wel een hal met groter meubilair open. 
Het Goed had zelfs twee gebouwen naast elkaar, de ene met meubilair, bedden, kasten en het grotere werk en de andere was meer kleding, boeken, kleinere spul, speelgoed, kinder/wandelwagens, enzo. 
Uiteindelijk toch nog voor een telefoonbankje gevallen. Een kastje voor het telefoonboek ect. en om de telefoon op te zetten, met bankje met klep en zitkussentje eraan vast, zag er goed uit en dat was ik nog nooit tegen gekomen. Dus die is meegekomen.
Nu zo slapen, want om 8 uur weer klaar staan om op de kleinzoon te passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Consuminderreacties graag!