dinsdag 28 februari 2017

216. Weer terug op de consumindertoer

Na een heftige periode ben ik weer terug op weg. 
Lang verhaal kort, kort na nieuwjaar verbrak mijn jongste dochter haar relatie van dik vijf jaar en ze kwam weer hier wonen vanuit België. En dan moet er weer van alles geregeld worden. Huis omgebouwd, ingeschreven, papieren regelen, enz. Helemaal onverwachts was het niet, ik had al langer het vermoeden dat het daar helemaal niet zo goed ging. 

Tegelijk was er ook nog een vrolijke gebeurtenis, mijn oudste zoon en zijn partner gingen officieel trouwen. Ze hielden een leuk feest vanwege hun beider verjaardagen, hun huwelijk de volgende dag, hun vijfjarig partnerschap wat ze dus om gingen zetten en het werd een heel leuk feest.  


De volgende dag zijn ze samen getrouwd en 's avonds was er een etentje met wederzijdse ouders en mijn vader om het feestelijk af te sluiten. Het trouwen was meer een omwisseling van aktes dus daar waren we niet bij. 
Op het feest
Ze hebben samen twee lieve meiden, die ook overal gezellig bij waren. 
Voorlopig zal dit wel de laatste bruiloft zijn, al weet je dat nooit. Mijn oudste dochter woont al heel veel jaren samen met haar partner en ze hebben een zoon samen, maar ze hebben geen trouwkriebels gehad en de jongste twee hebben of geen partner of geen plannen voorlopig. 

Voorlopig ga ik nu weer de nieuwe maand starten met een beetje hulp van the fly lady en weer lekker op de consumindertoer. 

Ik heb rond de Kerst gelukkig een portie centjes van de belastingdienst gekregen en later nog wat, zodat ik de feestdagen ook onbekommerd door kon komen. En ook alle toestanden daarna konden gelukkig zonder financiële zorgen verder afgewikkeld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Consuminderreacties graag!